Beste 4K ultra hd led tv Philips Sony Samsung - Frans De Smet

Philips Sony CD - Radio - Cassette - Klokradio

Sony Philips radio's Philips Sony CD-radio-cassettespeler Philips Sony klokradio's

Het draagbare audio-assortiment van Philips en Sony is zeer uitgebreid en iedereen vindt er beslist zijn gading in.

  • Radio's: er zijn draagbare radio's met zowel een analoge als een digitale tuner. Bij deze laatste kan je exact afstemmen op de frequentie wat enkel de geluidskwaliteit ten goede komt. De radio's kunnen allen afstemmen op FM maar veelal ook om AM, LW en sommige zelfs SW. Er is keuze op werking op batterijen of netstroom.
  • Klokradio's: een klokradio is steeds voorzien van een analoge of digitale radio maar uiteraard ook van een wekfunctie. Het wekken kan op veelerlei manieren nl. met radio, CD, zoemer, muziek van iPod of muziek op USB. Een paar zijn ook uitgerust met een weerstation waardoor je bij het ontwaken direct het weer van de dag kan bekijken. Sommige hebben ook de mogelijkheid om een foto weer te geven in het display.
  • CD-Radio-Cassette: een cassettespeler is bij veel soundmachines niet meer aanwezig maar ze hebben uiteraard allen een radio en een functioneel display. Ook is er vaak de aanwezigheid van een afstandsbediening en is het compatibel met MP3-muziek of muziek van een USB-apparaat...

Het meest wordt aandacht besteed aan de geluidskwaliteit maar ook het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid worden niet uit het oog verloren.

 

Frans De Smet is dé zaak bij uitstek die borg staat voor: VertrouwenKwaliteitService - Bodemprijzen.

CD - radio - cassettespeler | soundmachine | klokradio | Radio