Beste 4K ultra hd led tv Philips Sony Samsung - Frans De Smet

DVD Speler Spelers

DVD speler

Er is een grote hoeveelheid mediaformaten verkrijgbaar, waarvan DVD slechts één optie is. Daarom bieden de DVD spelers ondersteuning voor vrijwel alle typen discs en mediabestanden.

Philips en Sony zijn de koplopers op het gebied van DVD-weergave; ze bieden stijlvolle, gebruiksvriendelijke apparatuur die is afgestemd op uw persoonlijke wensen

Momenteel zijn er ook draagbare DVD spelers die ideaal zijn voor in de auto, op vakantie,.... Ze werken op de auto-accu, op de ingebouwde batterij of gewoon op de netstroom. Het geluid kan je zowel via de ingebouwde speakers beluisteren als via koptelefoon zodat de chauffeur ongehinderd de weg kan volgen.

PhilipsDVD spelers:

  • De Philips DVD player DVP28550/12 DVP2850 heeft een scart en USB-aansluiting. De Philips DVD spelers DVP2880/12 DVP2880 doen aan video-upscaling (720p, 1080i, 1080p) en hebben een hdmi-connectie.

Sony DVD speler:

  • In het gamma van de DVD-spelers is dee beste en meest complete dvd player is de Sony dvd speler DVPSR370B DVP-SR370B.
  • De Sony dvd speler type DVPSR170B DVP-SR170B hebben een compacte vormgeving, zijn gebruiksvriendelijk en uiterst voordelig in prijs.
  • Sony dvd speler met hdmi aansluiting DVPSR760HB DVP-SR760HB

 

 

Dus een DVD-speler van Philips, Sony of Samsung 2017 koop je bij Frans De Smet aan de laagste prijs of bodemprijs. De beste en goedkoopste DVD spelers kopen aan de laagste prijzen of bodemprijzen