Beste 4K ultra hd led tv Philips Sony Samsung - Frans De Smet

Home > LED

LED - Philips - Sony - Samsung - LG Frans De Smet

LED - Philips - Sony - Samsung - Frans De Smet

U wordt voortdurend om het hoofd geslingerd met technische termen omtrent LED, LCD, plasma, OLED TV. Maar veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Daarom nodigt Frans De Smet u uit voor een vrijblijvende demonstratie van LED flatscreen TV's.
Met verbazing zult u de nieuwste features aanschouwen: 3D, smart TV,... alsook de beste Europese LED van het jaar bekroond met een EISA award. Frans De Smet verduidelijkt waarom u beter een LED dan een plasma TV koopt. U ontdekt tevens het verschil tussen de analoge en digitale signalen van de distributie en het echte high definition signaal met 1080 lijnen.

U krijgt ook een demo van de nieuwe 4K ultra HD led TV's met 4x meer resolutie dan een full HD. In 2017 heeft Samsung en LG ook super UHD die gebaseerd is op nankristaltechnologie. Voor wie het perfecte contrast wil zijn er de oled tv's van LG en Philips

Kortom iederéén komt aan zijn trekken, want Frans De Smet heeft een LED voor ieders portemonnee. Koop een LED goedkoper dan in de grootwarenhuizen zoals Makro, Vanden Borre, Carrefour, Media Markt, KrĂ«fel, ... .
Frans De Smet is dé zaak bij uitstek die borg staat voor: Vertrouwen – Kwaliteit – Service en Bodemprijzen.

Een Gouden Raad, volg een demonstratie in onze winkel en ...
Koop een LED in dé zaak met Service en Bodemprijzen !!!