Beste 4K ultra hd led tv Philips Sony Samsung - Frans De Smet

LG led TV kopen

LG 4k premium uhd oled led TV kopen aan laagste prijs met service

LG tv kopen

TV-speciaalzaak Sound & Vision De Smet is dé plek om uw LG LED TV te kopen aan de laagste prijs maar met service.

Volg vrijblijvend een demo en maak gebruik van ons professioneel advies en jarenlange ervaring.

Hier is er een TV voor ieder zijn portemonnee.


 

LG uhd tv kopen aan laagste prijs én met hersteldienst

Wat biedt de nieuwste Alpha 9-chip?

 • Met quad step ruisreductie wordt ruis fel verminderd (2017-model: dual step)
 • Met de-contouring bedoelen we de typische kleurbanden of overgangen tussen gradaties van eenzelfde kleur, denk bijvoorbeeld aan de blauwe lucht in scènes. De-contouring treedt vaker op als de kwaliteit van de bron minder is.
 • Eén andere verbetering binnen de Alpha9 processor is de ‘Object Depth Enhancer’, een manier om een object op het scherm te herkennen en het contrast tussen het object en de achtergrond te verhogen. Daardoor wordt er een beter diepte-effect verkregen. Het resultaat scherpe achtergronden en minder dansende of verdwenen randen bij bewegende objecten.
 • In de ‘Levendig’-modus is een ‘adaptive colour enhancer’ die het beeld een meer gesatureerde uitstraling geeft.
 • Meer accurate weergave van kleuren. Zo maakt men gebruik van een nieuwe kleurentabel die 7x accurater is dan de vorige modellen. Hiervoor werden de tabellen waaruit men de kleureninfo haalt, uitgebreid van 4193 punten naar liefst 35937 punten. De televisies worden ook al in de fabriek beter gecalibreerd in de modi Cinema, ISF en Technicolor, de drie modi die de beeldpuristen het meest zullen aanspreken.
 • De Alpha9 gaat voortaan beter om met beweging waardoor er minder judder optreedt bij verschillende content in 24, 25 en 30Hz. De OLED-tv’s van LG kunnen dit jaar ook overweg met High Frame Rate (HFR) aan 100 of 120Hz.
 • De Alpha9-processor maakt ook de menu’s die op de televisie worden getoond iets scherper door aan upscaling te doen.

LG suhd Super UHD tv kopen aan goedkoopste prijs met service

Wat is nieuw bij de Super UHD televisies 2018

 • Alpha 7-processor: Is vergelijkbaar met de processor van 2017 maar met toevoeging van autocalibratie en 'black frame insertion'
 • De SUHD-televisies maken niet gebruik van quantum dots zoals bij Samsung maar van nanocellen, die iets kleiner zijn en rechtstreeks op het LCD-scherm worden aangebracht. Doordat er geen filter meer tussen zit en de kleuren puur zijn. De gebruikte LCD-displays zijn ook allen van het IPS-type.
 • SK9500 en SK8500 hebben full-array local dimming voor véél betere zwartwaarden dan een edge led. Het licht kan in verschillende gebieden beter beheerst worden. De typische lichtkolommen die we bij edge lit-leds zien zijn verdwenen.

LG Dolby Atmos TV

 • alle OLED-tv’s én Super UHD tv’s hebben de mogelijkheid hebben om Dolby Atmos-geluid te decoderen. LG is daardoor nog steeds het enige tv-merk die deze mogelijkheid inbouwt in een tv.

LG Smart TV met ThinQ AI

 • LG voegt dit jaar AI-technologie toe aan het smart tv-platform webOS, dat ook compatibel wordt gemaakt met Google Home en Amazon Alexa. Vooral op het vlak van spraakbediening worden flinke stappen gezet. Wie nog niet zo vertrouwd is met spraakcommando’s krijgt bij het indrukken van de microfoon-knop op de afstandsbediening enkele eenvoudige richtlijnen op het scherm te zien. De galerij-functie op de OLED-tv’s kent dit jaar uitbreiding: er zijn 46 beelden (vorig jaar 13) waaruit je kan kiezen, en twee videofragmenten.

 

Koop goedkoop je LG led TV in verschillende maten:

- LG 86" led tv kopen van 86 inch

- LG 77" oled tv van 77 inch

- LG 75" hdr TV van 75"

- LG 65" suhd tv kopen van 65 inch

- LG 55" oled hdr tv kopen van 55 inch

- LG 49" full array led tv kopen van 49 inch

- LG 43" 4k led tv kopen van 43 inch

- LG 32" full HD led tv kopen van 32 inch

- LG 28" draagbare led tv te koop van 28 inch

- LG 24" hd-ready led tv kopen van 24 inch

- LG 22" full HD led tv kopen van 22 inch

 

Line up 2018 oled LG TV met resolutie 3840x2160 pixels

 

Line up 2017 oled LG TV met resolutie 3840x2160 pixels